divendres, 27 d’abril de 2018

UNS DIES INOBLIDABLES

TOT COMENÇA JA FA UNS QUANTS MESOS, QUAN ELS NINS I NINES SABEN QUE ANIREM DE COLÒNIES A SA COLÒNIA DE SANT PERE. L'EXCLAMACIÓ ÉS IMMEDIATA: QUÈ BÉ! FALTA MOLT? QUANTS DE DIES?. ELS SEUS ULLS S'IL·LUMINAVEN  I TOTS VOLIEN XERRAR QUAN FÈIEM ACTIVITATS RELACIONADES AMB AQUESTA SORTIDA:
LLISTAT DEL QUE POSARÍEM A DINS LA MOTXILLA.
AMB UN MAPA I GOGGLE MAPS,  FER ANTICIPACIÓ, DE DIFERENTS ITINERARIS. CALCULAR QUINA RUTA ÉS MÉS LLARGA I QUINA ÉS MÉS CURTA. ORDENAR LES RUTES PER TEMPS DE DURADA I QUILOMETRATGE...
A LA FI ARRIBA EL DIA TAN DESITJAT!
QUINES CARES DE SATISFACCIÓ I IL·LUSIÓ


ARRIBAM I ENS CAL DEIXAR MOTXILLES I SACS DE DORMIR, HEM D'AGAFAR ENERGIES PER  PODER PARTICIPAR A TOTES LES ACTIVITATS.

DESPRÉS DE REPOSICIÓ  ENS POSAM AMB ACCIÓ. HEM D'ACONSEGUIR ÉSSER PIRATES . HAUREM  DE SUPERAR ALGUNES PROVES. NO HI HA PIRATA SENSE UN BON MOCADOR I LA CARA PINTADA


ARRIBA L'HORA DE DINAR. QUAN FEIEM UNA SORTIDA ENS ENTRA LA GANA. PER CERT UN MENJAR EXCEPCIONAL EN QUANT A QUALITAT I QUANTITAT.HEM D'ANAR SUPERANT LES PROVES. PER CERT, NO  ENS VA GENS MALAMENT. ÀNIMS QUE JA QUASI SOU PIRATES!

ELS PIRATES ALGUNES VEGADES, QUAN ARRIBEN A LES ILLES, S'HAN D'ENFILAR PELS ARBRES PER VEURE SI HI HA ALGUN ENEMIC!

QUÈ MILLOR PER SUPERAR UN DIA DUR, QUE UNA BONA DUTXA, PIJAMA POSAT
 I UN BON SOPAR!


ELS PIRATES QUASI NO DORMEN A LES 7 JA TOQUEN DIANA. CAL ARRIBAR ABANS QUE L'ENEMIC PER TROBAR EL TRESOR TAN DESITJAT. ANAM CAP A LA SEVA RECERCA! SOSPITAM QUE ESTÀ ENTERRAT A LA PLATJA!


ESPERAM BALLANT I CONTENTS PERQUÈ CREIEM QUÈ HEM SUPERAT TOTES LES PROVES!HO HEM ACONSEGUIT! VISCA!
SOM PIRATES!ELS COMENTARIS DELS NINS ENS FEIEN UNA AVALUACIÓ IMMEDIATA D'AQUESTS DIES DE COLONIES:
ÉS LA MILLOR SORTIDA DE TOTES!
M'HO PASO BOMBA!
HEM FÀREM MÉS D'AQUESTES SORTIDES!
LA VERITAT ÉS QUE AQUESTES COLÒNIES  HAN ESTAT MOLT FAMILIARS, ELS INFANTS MONITORS I MESTRES ENS HEM SENTIT MOLT BÉ. I ELS VERTADERS PROTAGONISTES S'HAN PORTAT MÉS QUÉ BÉ. GRÀCIES PIRATES, PERQUÈ AQUESTES COLÒNIES ENS HAN FET CRÉIXER A TOTS I TOTES UN POQUET.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada