diumenge, 15 d’abril de 2018

NECESSITAM AJUDA!

TOT COMENÇA AMB UNA DISCUSSIÓ ENTRE ALGUNS ALUMNES SOBRE COM NEIXEN ELS TAURONS. LES RESPOSTES EREN DIVERSES I NO ARRIBAREN A CAP ACORD.
TROBAU QUE HAURÍEM DE CERCAR I ESBRINAR LA VERITAT? LA RESPOSTA VA ÉSSER IMMEDIATA. SÍ.
TENÍEM ORGANITZADA UNA SORTIDA A PALMA AQUÀRIUM I QUINA VA ÉSSER LA NOSTRA SORPRESA, QUAN REBÉREM UNA CARTA QUE ENS PARLAVA D'UN TAURÓ QUE PODRÍEM VEURE, EN SHARP,  QUE HAVIEN TROBAT, FERIT, A L'OCEÀ PACÍFIC, A PROP DE MÈXIC I QUE EL TENIEN ALLÀ PER CURAR-LO. EL PRIMER QUÈ PENSÀREM ERA : QUÈ ÉS UN OCEÀ? PER QUÈ NO ÉS DIU MAR?. APORTAM INFORMACIÓ DE LA DIFERÈNCIA ENTRE MAR I OCEÀ, TAMBÉ DUGUEREN ELS NOMS DELS OCEANS.
TRACTAMENT DE LA INFORMACIÓ
PORTAVEUS DONEN LA INFORMACIÓ DEL GRUPSORGEIX UNA PREGUNTA:  ALS MAPES HI HAVIA DOS OCEANS PACÍFICS? PERQUÈ NOMÉS ERA L´ÚNIC QUÈ ES REPETIA? I LO QUE NO ERA AIGUA QUÈ ERA? COM ES DEIA? ON VAREN TROBAR EXACTAMENT EN SHARP?
ESTAVA CLAR QUE NECESSITÀVEM UN EXPERT AMB GEOGRAFIA QUE ENS POGUÉS ACLARIR TOTS AQUESTS DUBTES. DE SEGUIDA PENSÀREM AMB EL PARE DE NA MARINA, EN JOSÉ, QUE ÉS PROFESSOR DE GEOGRAFIA I EN SAP MOLT.
NOSALTRES, PER GRUPS COOPERATIUS VÀREM PINTAR UN MAPA DEL MÓN. CADA EQUIP VA  PINTAR UN CONTINENT I UN GRUP MARS I OCEANS.MUNTAM EL MAPA I QUAN ARRIBA EN JOSÉ TOTS, TENIM  PREGUNTES PER FER, ALGUNES DE LES QUALS SÓN:
- QUÈ ÉS UN CONTINENT?
TOTS XERREN LA MATEIXA LLENGUA?
PODEM NEDAR A UN OCEÀ?
QUINA PROFUNDITAT TÉ L'OCEÀ?
COM ES VA FORMAR LA TERRA?
QUANT PESA LA TERRA? ENS VA DIR QUE ENS ESCRIURIA LA RESPOSTA.
QUINA DISTÀNCIA HI HA D'UN EXTREM A L'ALTRE DE LA TERRA? TAMBÉ ENS DONARÀ PER ESCRIT LA RESPOSTA.
ENS VA EXPLICAR ON ESTAVEN SITUATS ELS OCEANS I ALGUNS MARS. 
VÀREM ACLARIR EL QUÈ PASSAVA AMB ELS DOS OCEANS PACÍFICS.
RECORDÀREM ON VAREN TROBAR EN SHARP......
D'AQUESTA VISISTA PODEN SORTIR MÉS PROJECTES. 
ÉS QUE LA CURIOSITAT DELS NINS NO TÉ LÍMITS.
DES D'AQUÍ VOLEM AGRAIR AL PARE DE NA MARINA LES INFORMACIONS APORTADES I LO BÉ QUE VA ENCAIXAR EL BOMBARDEIG DE PREGUNTES CONSTANTS.
PER NOSALTRES VA ÉSSER DE MOLTA UTILITAT I PASSÀREM UNA ESTONA MOLT AGRADABLE.PER ACABAR TOTS ELS NINS I NINES, VAREN AFERRAR EL SEU TAURÓ ,FET AMB CARTOLINA I UNA GAFA D'ESTENDRE, A L'OCEÀ O MAR QUE VA VOLER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada